oerlekker vakmanschap in de maashorst

Door de hele Maashorst zijn vakmannen en -vrouwen bezig met het produceren, verwerken en aanbieden van oerlekkere streekproducten. Hun appels, kazen en bieren vinden gretig aftrek, winnen prijzen en liggen vooraan in de supermarkt. Eerlijke, hardwerkende boeren en verwerkers met oog voor het milieu, gezondheid en smaak. Proef streekproducten en invloed van de herkomst van voedsel of maak een fiets- of wandeltocht met smakelijke pitstops. 

Durf je over te geven aan de pure smaken?

 • Ontmoet de vakmannen en -vrouwen

  Oude tradities, echte ambacht en bijzondere verhalen. Maak kennis met de vakmannen en vakvrouwen van De Maashorst. Met trots vertellen ze je alles over de liefde voor hun vakmanschap. En die liefde gaat zeker door de maag. schuif gezellig aan! 

  Ontmoet de vakmannen en -vrouwen
 • Ontdek de streekproducten

  Wie van lekker eten houdt, moet in De Maashorst wezen. Het gebied kookt over van trotse boeren en eerlijke streekproducten. Kersen, kaas en rundvlees. Om maar wat te noemen. Proef de pure smaken vers van het land. 

  Ontdek de streekproducten
 • Beleef Oerlekkere routes

  Het is soms net of het landschap je wat extra lucht geef. Fiets of wandel langs de vakmannen en -vrouwen in de maashorst en maak oerlekkere pitstops. Bekijk de fiets- en wandelroutes. 

  Beleef Oerlekkere routes

De Maashorst kent vele familierecepten die al generaties te proeven zijn

Whisky in De Maashorst

Gebrouwen met eigen verbouwde tarwen. Bus whisky distillery in Loosbroek creeert hierdoor een eigentijdse smaak die De Maashorst op de kaart zet. Ze vertellen je er graag alles over tijdens een ronleiding. Even vooraf aanmelden is een moetje. 

Kom proeven!

Meer smakelijke activiteiten