terugblik op het oerweekend

Zaterdag 7 en zondag 8 oktober stond De Maashorst in het teken van het oerweekend: een weekend vol grenzeloze beleving voor iedereen. Menig bezoeker haalde de OERmens in zich naar boven en testte zijn of haar oervaardigheden bij een van de vele activiteiten. Benieuwd hoe het allemaal was? Wij vertellen het je!

Spectaculaire opening

Meervoudig Nederlands Kampioen Highland Games Pieter Karst ('PK') Bouma heeft samen met Sterke Man (6e van Nederland) Patrick van Antwerpen een speciaal ontworpen dubbeldekker-OERbus met de blote handen proberen te verplaatsen. Klik hier en ontdek hoe dat eraantoe ging.

Wild van Maashorstwol

Als er een schaap over de dam is, dan volgen er meer. Dat mocht blijken tijdens het oerweekend. De avonturiers gingen op pad met de herder en leerden de oeroude techniek van het wolvilten. Het moge duidelijk zijn: iedereen was wild van Maashorstwol!

Heuse demonstratie oerkracht

Zowel tijdens de Dunes Games als op de Maashorst Bootcamp, hebben alle enthousiastelingen een flinke work-out gehad. Als er ergens oerkracht gedemonstreerd werd, dan is het wel op het oerweekend!

weer eens wat anders; ├ęchte beleving van de maashorst

Bezoeker in De Maashorst

krantenknipsels - Wat wordt er gezegd over het oerweekend?