volg je oerinstinct en win!

Ben jij klaar om te genieten en (st-)oer te kamperen midden in de natuur op Charme Camping Hartje Groen in Schaijk? Blijf dan even hangen, want wij hebben een prachtige prijs voor je! 

In het kader van het oerweekend op zaterdag 7 en zondag 8 oktober geven we in samenwerking met Hartje Groen een 3-daags OERKAMPEERARRANGEMENT vol spanning, avontuur en natuur weg voor het hele gezin (twee volwassen en de kinderen, maximaal 6 personen). Vrijdag 6 oktober komen jullie aan op de camping en zondag 8 oktober verlaten jullie De Maashorst als echte oermensen.

Laat je gegevens hieronder achter om kans te maken. Alvast een voorproefje van de prijs? Kijk onder het contactformulier.

 

Dag 1

Vrijdag kom je na een spannende rit richting het onbekende aan in De Maashorst, een van de weinige echte oergebieden te vinden in Nederland waar de wildernis nog écht terug te vinden is. Continue ben jij op je hoede, voor je het weet sta je oog in oog met een tauros of een wisent. Eenmaal aangekomen bij Charme Camping Hartje Groen, kan jouw OERweekend van start gaan. Waar je eerst met heerlijk gebak verwend wordt, is het al gauw tijd om jouw oerkrachten te laten zien en je tent of ander kampeermiddel te instaleren in het Holenbergbos. De tijd gaat snel en terwijl je nog nahijgt van de hele onderneming, is het tijd om weer op krachten te komen bij het gezamenlijke oer-diner.  'S avonds zorg je voor je eigen kampvuur.  Voor je het weet is het nacht en tijd om te gaan slapen. Met al die dierengeluiden op de achtergrond zal je zeker lekker slapen... of niet?

 


Dag 2

Na een heerlijke nacht midden in de natuur staat er de volgende ochtend een oerheerlijk ontbijt met vers gebakken oerbrood klaar. Nog nagenietend van de pure smaken, haast jij je naar de tent om je wandelschoenen aan te trekken. Het is tijd om door het oergebied te gaan struinen. Aardbreuken, stuifduinen, bossen, weet jij je een weg te banen langs de bomen, beken en beesten? Vergeet je na je wandeling niet mee te doen aan de workshop pottenbakken? Met die oeroude kuilovernstooktechniek ben je zeker van je eigen stukje 'oer' in huis. Met al die activiteiten is het wel belangrijk om goed te eten, dus staat er zaterdag een smakelijke oer-barbeque op het menu. 


Dag 3

Eenmaal wakker geworden van de tjilpende vogels, haast jij jezelf naar het ontbijt. Een oermens moet goed eten, toch? Zeker als er een fietstocht door het ruige gebied te wachten staat. Het 3-daagsarrangement is met deze fietstocht op 'Hartje Groen'-bikes ten einde. Wij zijn er zeker van, tijdens dit weekend heb jij je oerkrachten ontdekt en keer je als herboren terug naar huis.

het oerweekend is de ultieme manier om het gebied te ontdekken

Joep Manders - eigenaar Charme Camping Hartje Groen