maashorst community

Natuurgebied De Maashorst heeft een enthousiaste community van inwoners, gebruikers, organisaties en ondernemers, die meedenkt, meepraat en vooral meedoet in het beheer, de verdere ontwikkeling en promotie van De Maashorst als OER-gebied van Brabant. De nieuwe organisatie wil die contacten verder verstreken en streeft naar een effectieve en efficiënte inzet van mensen en middelen voor de uitvoering van deze opdracht.  

Maashorst Nieuws

Van informatiebijeenkomsten tot nieuwe wandel- en fietspaden en van fotowedstijden tot excursies naar de wilde grazers. In De Maashorst is altijd wat te beleven. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat er gaande is in het oergebied. 

Lees het laatste nieuws
 • Neem contact met ons op

  Heb je een vraag, wil je met ons meedenken of heb je behoefte aan wat oerkracht om jouw onderneming te verbinden? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee.

  Neem contact met ons op
 • Partners

  Om de grootse plannen voor De Maashorst te realiseren werkt Cluster de Maashorst samen met verschillende partners. Lees verder en ontdek de samenwerkingspartners.

  Partners
 • Doe Mee!

  Als ondernemer kun je aansluiten bij de branding van De Maashorst. Maak gebruik van de toolkit, cursussen of foldermateriaal en draag bij aan het uitdragen van het verhaal over het oergebied. 

  Doe Mee!