maashorst community

De Maashorst Community wil bewoners en bezoekers de oerkracht van de natuur en de rijke historie van het gebied laten ervaren. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van het oergebied via de nieuwsartikelen, ontmoet de organisatie achter De Maashorst of haak aan bij de branding van De Maashorst. 

Maashorst Nieuws

Van informatiebijeenkomsten tot nieuwe wandel- en fietspaden en van fotowedstijden tot excursies naar de wilde grazers. In De Maashorst is altijd wat te beleven. Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat er gaande is in het oergebied. 

Lees het laatste nieuws

De Organisatie

De organisatie achter De Maashorst bestaat uit drie onderdelen. Zij zorgen ervoor dat de belangen van dit prachtige oergebied behartigd worden. Lees verder en maak kennis met Team De Maashorst.

Partners

Om de grootse plannen voor De Maashorst te realiseren werkt Team De Maashorst samen met verschillende partners. Lees verder en ontdek de samenwerkingspartners.

Doe Mee!

Als ondernemer kun je aansluiten bij de branding van De Maashorst. Maak gebruik van de toolkit, cursussen of foldermateriaal en draag bij aan het uitdragen van het verhaal over het oergebied.