doe mee

Ons doel is om bewoners en bezoekers de Oorkracht van de natuur en de rijke historie van het gebied te laten ervaren, om zo te inspireren en te enthousiasmeren tot het gezamenlijk behouden en (door)ontwikkelen van het oergebied in Brabant. Om dit te bereiken willen we bezoekers gastvrij ontvangen. En dit doen we samen met jou. 

Als ondernemer kun je aansluiten bij de branding van De Maashorst met passende productontwikkeling en het eenduidig uitdragen van het verhaal over het oergebied. Team De Maashorst heeft verschillende middelen ter beschikking voor jou als merkambassadeur. Je kunt onder andere gebruik maken of aanhaken bij de kanalen waarmee we contact hebben met onze bezoekers: onze bezoekerswebsite, Instagram, Facebook en maandelijkse nieuwsbrieven.

bel ons als je wat oerkracht nodig hebt om het oergebied te linken aan jouw bedrijf

  • Stimuleringskader

    Stichting Maashorst in Uitvoering werkt samen met partners aan initiatieven om de positionering van De Maashorst te ondersteunen. Het stimuleringskader is bedoeld om deze partners een financieel steuntje in de rug te geven. Lees wat dit voor jouw initiatief kan betekenen.

    Stimuleringskader

Vragen of ideeën?

Als Cluster De Maashorst houden wij bewoners, ondernemers en andere stakeholders op de hoogte via onze kanalen: de community-pagina's op de website, onze bezoekerswebsite, Instagram, Facebook en nieuwsbrieven. Hier communiceren we onder andere over uitvoering, beleid, plannen en ontwikkelingen en mogelijkheden om samen te werken.

We faciliteren, denken mee en regisseren graag om bezoekers, bewoners en ondernemers het oergevoel van dit natuurgebied te laten ervaren. 

Heb je vragen, wil je advies of heb je een idee voor het oergebied in Brabant? 

Neem contact met ons op

inspireer je gasten

Wanneer gasten bij jou aanwezig zijn, kun je hen alvast wegwijs maken in het oergebied. Geef ze een eerste indruk van het oergebied met de promotiefilm, deel de verhalen en strips over de historie van het gebied of introduceer ze vast in de gedragsregels omtrent de wilde grazers.