allemaal maashorst gaat op in bezoek de maashorst

Met ingang van 1 september 2021 gaat Allemaal Maashorst op in Bezoek De Maashorst. In dit artikel lees je wat de aanleiding hiervoor is, welke invloed dit heeft op de bezoekerswebsite én wat dit betekent voor jou als volger van Allemaal Maashorst.

Een korte terugblik

De afgelopen tien jaren heeft de focus van betrokken partijen in De Maashorst gelegen op community building, natuurontwikkeling en interne communicatie. Sinds vier jaar is deze focus verlegd van ‘samen ontwikkelen’ naar ‘samen uitdragen.’ De positionering van De Maashorst als ‘het oergebied in Brabant’ werd geboren. Belangrijke identiteitsdragers werden/ zijn de oerschatten (historie), natuurparels (wijstgronden) en wilde grazers (wisenten, Exmoorpony’s en taurossen). De kernwaarden? Spannend, stoer, ruw en echt.

Deze positionering leidde destijds ook tot het vernieuwen van www.bezoekdemaashorst.nl. Het resultaat: een bezoekerswebsite die zowel qua uitstraling als inhoud naadloos aansloot/ aansluit bij de wijze waarop we De Maashorst willen presenteren en positioneren. De website allemaalmaashorst.nl bleef hiernaast actief om de community te informeren en inspireren.

Bundelen van Krachten

Inmiddels is de website allemaalmaashorst.nl sterk verouderd. Zodoende is ervoor gekozen om deze website met ingang van 1 september 2021 op te laten gaan in bezoekdemaashorst.nl. Deze bezoekerswebsite, die verzorgd wordt door de VVV Noordoost-Brabant in samenspraak met Team De Maashorst, biedt voortaan nog meer nieuws en informatie over wat speelt binnen de Maashorst en welke partijen hier actief zijn.

Ook de social media accounts van Allemaal Maashorst gaan binnenkort volledig over in die van Bezoek De Maashorst. Volg jij deze accounts al?