Familie kerstspeurtocht bij Natuurcentrum De Maashorst

Van 8 december tot en met 8 januari kun je bij Natuurcentrum De Maashorst een superleuke familie kerstspeurtocht doen. Je download de route via een app op je telefoon en met een speciale code kun je de tocht ontgrendelen en op pad. Dat kan zowel op een Android toestel als met een IPhone.

De route is bijna drie kilometer en begint en eindigt bij bezoekerscentrum De Maashorst, Erenakkerstraat 5 in Nistelrode. Bij de informatiebalie krijg je de uitleg over de tocht en samen met je familie of vrienden ga je lekker op pad. Onderweg hoor je een leuk kerstverhaal en moet je een aantal quizvragen oplossen om verder te kunnen. Natuurlijk krijg je iets lekkers mee voor onderweg en als je terugkomt staat er een beker warme chocolademelk voor je klaar. De deelnamekosten zijn € 3,75 per kind, en je mag je papa en mama, opa, oma of iemand anders die van wandelen of puzzelen houdt, gratis meenemen. Is dat geen mooi cadeau?

Bij vertrek ontvang je ook nog een kartonnen kerstbal waarop je een wens en/of een goed voornemen mag noteren. Als je die kerstbal binnen in onze boom ophangt kijkt de kerstman of er een mooie wens tussen hangt die hij in 2023 uit kan laten komen.

Op de feestdagen zelf is het Natuurcentrum dit jaar gesloten, alle andere dagen van de kerstvakantie en gedurende de reguliere openingstijden ben je van harte welkom.

 

Kijk voor meer informatie op onze website:

www.natuurcentrumdemaashorst.nl