programma oerfestival

Met de natuur als gastheer vindt deze herfstvakantie Oerfestival De Maashorst plaats. Van zondag 14 tot vrijdag 19 oktober barst De Maashorst van activiteiten vol cultuurhistorie, archeologie en food. Het wordt een bijzonder festival: stoer, spannend, ruw en echt. Je beleeft het oergebied in volle bloei. Ben je benieuwd wat er op het programma staat? Lees snel verder!

Kom naar de grote opening

Oerfestival De Maashorst gaat op zondag 14 oktober van start met een grootse opening in Herperduin.

Met activiteiten voor jong en oud verspreid over vier area's hoef jij geen moment stil te zitten.

Laat de kinderen los in het bos bij Speelbos de Das en Pan Enzo, test je oerkracht tijdens de Oerrace in het duingebied, struin over het Oerlekker Maashorst-plein vol smakelijke verrassingen en sluit af bij Restaurant Herperduin met foodtrucks, BBQ's en akoestische muziek.

De area's bevinden zich op loopafstand, zo hoef je niets te missen. 

Ontdek meer

volg je oerinstinct en beleef oerfestival de maashorst.

ontdek de minifestivals - Na de grote opening op 14 oktober vormen de minifestivals in De Maashorst dagelijks het middelpunt van het Oerfestival. Welke kom jij bezoeken?

Maandag 15 oktober

Test je oerkracht in het klimpark, ga tot het uiterste tijdens de banjertocht, schuif aan bij (h)eerlijke proeverijen en zo is er nog veel meer. Op maandag 15 oktober moet je bij De Mastworp en Teugel Resort Uden wezen.

Dinsdag 16 oktober

Bouw je eigen vlot, ga op poepsafari, sta oog-in-oog met wilde grazers en laat je verrassen tijdens de oerlekkere streekmarkt. Proef de sfeer bij De Heische Tip!

Woensdag 17 oktober

Ook aan de Maas is het oerfestival te beleven. Ga mee opzoek naar het oerrund, maak je eigen oersap of leer zelf een dijk bouwen. Ontdek het bij Bezoekerscentrum Keent.

Donderdag 18 oktober

Ga op excursie met de boswachter, geniet van de bierproeverij van de Abdij van Berne en ga opzoek naar paddenstoelen. Op naar Bezoekerscentrum De Nistel!

Vrijdag 19 oktober

Een jamsessie rond het kampvuur, pottenbakken en een echte vuurloop, je beleeft het op vrijdag bij Charme Camping Hartje Groen.