minifestivals oerfestival de maashorst

Met de natuur als gastheer vindt deze herfstvakantie Oerfestival De Maashorst plaats. Op zondag 14 oktober trappen we af met een opening in Herperduin, waarna er 15 t/m 19 oktober minifestivals plaatsvinden. Van wolvilten en boomklimmen tot een stiltewandeling en een jamsessie bij het kampvuur, volg je oerinstinct en ontdek de minifestivals!

ontdek de minifestivals - Met iedere dag een minifestival staat De Maashorst in volle bloei. Bekijk hieronder wat er allemaal te beleven is.

Maandag 15 oktober

Test je oerkracht in het klimpark, houdt de rodeostier in bedwang, ontdek de Peelrandbreuk via de onderzoekssleuf en nog veel meer. Op maandag 15 oktober moet je bij De Mastworp en Teugel Resort Uden wezen.

Dinsdag 16 oktober

Sport met ons mee, ga op poepsafari, sta oog-in-oog met wilde grazers en laat je verrassen tijdens door oerlekkere pannekoeken. Proef de sfeer bij De Heische Tip en het Schoolbosje!

Woensdag 17 oktober

Ook aan de Maas is het oerfestival te beleven. Ga mee opzoek naar het oerrund, maak je eigen oersap of leer zelf een dijk bouwen. Ontdek het bij Infopunt Keent.

Donderdag 18 oktober

Wandel door de beleeftuin, geniet van de bierproeverij van de Abdij van Berne en ga opzoek naar paddenstoelen. Op naar Bezoekerscentrum De Nistel!

Vrijdag 19 oktober

Boomklimmen, een DJ-feestje rond het kampvuur, stiltewandelingen en yoga, je beleeft het op vrijdag bij Charme Camping Hartje Groen. Vergeet je het eindfeest niet?