oerfestival de maashorst

zondag 14 t/m vrijdag 19 oktober 2018

Welkom buiten!

Met de natuur als gastheer vindt komende herfstvakantie het Oerfestival De Maashorst plaats. Voor zowel de deelnemers als bezoekers gaan we een bijzonder festival neerzetten. Als het aan ons ligt, eentje om nooit meer te vergeten; stoer, spannend, ruw en echt! Maar dat kunnen we niet zonder jullie inzet en betrokkenheid. Het Oerfestival De Maashorst is een uitgelezen kans om jezelf als ondernemer of partij te presenteren, maar ook een kans om met zijn allen een unieke beleving in De Maashorst neer te zetten. Een beleving die onze inwoners trots maakt en waar bezoekers op den duur voor (terug)komen. Dit lukt alleen als we buiten de kaders durven te denken en we onze krachten bundelen. Met bijzondere samenwerkingen, verassende activiteiten en gedurfde presentaties maken we samen het verschil.

Opzet Oerfestival

ANDERS DAN ANDERS

We dagen jou als deelnemer uit. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en bedenk activiteiten die anders zijn dan anders, maar passen binnen de thema’s natuur, cultuurhistorie & archeologie en food.  We hanteren weinig spelregels op voorhand; dus denk vooral buiten de lijntjes! Waarom? Omdat we geen standaard festival ambiëren met kraampjes of tafels van vaste afmetingen. We gaan voor een natuurlijke setting; lekker losjes. We bouwen de indeling samen met jou en de andere deelnemende partijen organisch op.

KOSTEN EN WENSENLIJSTJE

Bied jij jouw activiteit gratis aan, dan betaal je ons niets. Ga je tijdens jouw activiteit producten of diensten verkopen of vraag je deelnamekosten tijdens de opening op 14 oktober, dan betaal je ons €25,- voor je deelname. Doe je dit tijdens een van de minifestivals? Dan betaal je ons ook €25,-. Deze kosten zijn inclusief je kraam. Eventueel kunnen hier nog kosten bijkomen voor stroom of andere voorzieningen, maar dat hangt er vanaf hoe spannend jouw idee is. Laat praktische zaken je creatieve brein niet in de weg staan. Wij denken graag met je mee. Om je een beetje op weg te helpen, trakteren we je hierbij op het inschrijfformulier met een stoer wensenlijstje.