opening oerfestival de maashorst

Oerfestival De Maashorst gaat op zondag 14 oktober van start met een grootse opening in Herperduin. Met activiteiten voor jong en oud verspreid over vier area's hoef jij geen moment stil te zitten. Van oerrace en speelbos tot streekmarkt en barbeque, dit wordt een opening voor in de boeken. Trek stevige schoenen aan, neem je verrekijker mee, volg je oerinstinct en ga!

verken de vier festival-area's - De vier area's bevinden zich op loopafstand. Zo hoef jij niets te missen.

OERlekkere Streekmarkt & Demo-plein

De oerlekkere markt die je niet mag missen! Schuif aan bij proeverijen, struin langs de kraampjes en doe wat inspiratie op bij de demonstraties. Je beleeft het op het Oerlekker Maashorst-plein bij De Kriekeput.

stOER: Oerdorp & Speelbos de Das

Deze area is de place-to-be voor kinderen. Spoorzoeken, ontdekplekken en samen bouwen we aan een oerdorp: alles is ingericht voor de kleinste avonturiers. Komen jullie met de kids naar Pan Enzo & Speelbos de Das?

OERkracht: Duingebied Herperduin

Schrijf je in voor de oerrace van Dunes Games en ga de strijd aan met je tegenstanders. Deze area is enkel voor de stoerste avonturiers. Durf jij je oerkracht te demonstreren? Kom dan naar het duingebied in Herperduin.

OERgezellig: Duingebied Herperduin

Struin over de zandvlakte en plof neer bij de stretchtent voor een lekkere burger of biertje. Luister naar de ontstaansgeschiedenis van Vakantiepark Herperduin of zing mee bij het kampvuur. En als het te koud wordt, reis je af naar Restaurant Herperduin waar het haardvuur brandt op het terras.