oerfestival de maashorst voor ondernemers

Komende herfstvakantie vindt de derde editie van Oerfestival De Maashorst plaats. Voor zowel de deelnemers als bezoekers gaan we een bijzonder festival neerzetten. Maar dat kunnen we niet zonder jullie inzet en betrokkenheid. Oerfestival De Maashorst is een uitgelezen kans om jezelf als ondernemer of partij te presenteren, maar ook een kans om met zijn allen een unieke beleving in De Maashorst neer te zetten.

Een evenement of activiteit aanmelden

Tijdens Oerfestival De Maashorst zal het aanbod bestaan uit oerevents en oeractiviteiten. Wil jij aanhaken met een bestaand evenement of wil jij tijdens een van de 'minifestivals' op locatie jouw activiteit aanbieden?

Vul het formulier in en Programmabureau  De Maashorst neemt binnen enkele dagen contact met je op.

Naar het formulier

Laat van je horen!

Ben of ken jij een ondernemer die graag zijn of haar steentje bij zou willen dragen aan Oerfestival De Maashorst 2019? Laat van je horen! Alleen samen kunnen we er een succes van maken. In een handige toolkit bieden we jou handvaten om aan te haken bij het oerfestival en de bijbehorende campagne. 

Bekijk de toolkit

Een vraag stellen

Ben je benieuwd hoe jij een steentje bij kunt dragen aan Oerfestival De Maashorst of heb je een andere vraag rondom het evenement?

Vul het contactformulier in en Programmabureau  De Maashorst neemt binnen enkele dagen contact met je op.

Naar het contactformulier