oerfestival de maashorst voor ondernemers

Komende herfstvakantie vindt de derde editie van Oerfestival De Maashorst plaats. Voor zowel de deelnemers als bezoekers gaan we een bijzonder festival neerzetten. Maar dat kunnen we niet zonder jullie inzet en betrokkenheid. Oerfestival De Maashorst is een uitgelezen kans om jezelf als ondernemer of partij te presenteren, maar ook een kans om met zijn allen een unieke beleving in De Maashorst neer te zetten.

Ondernemersbijeenkomst

We nodigen je graag uit voor de eerste editie van de Oerlekker Maashorst ondernemersavond op zaterdag 12 oktober. Via de button bekijk je de uitnodiging, lees je wat de bijeenkomst inhoudt en hoe je jezelf in kunt schrijven.  

Grijp deze unieke kans om nieuwe gezichten te zien en jouw netwerk te vergroten!

Bekijk de uitnodiging

Laat van je horen!

Ben of ken jij een ondernemer die graag zijn of haar steentje bij zou willen dragen aan Oerfestival De Maashorst 2019? Laat van je horen! Alleen samen kunnen we er een succes van maken. In een handige toolkit bieden we jou handvaten om aan te haken bij het oerfestival en de bijbehorende campagne. 

Bekijk de toolkit

Een vraag stellen

Ben je benieuwd hoe jij een steentje bij kunt dragen aan Oerfestival De Maashorst of heb je een andere vraag rondom het evenement?

Vul het contactformulier in en Programmabureau  De Maashorst neemt binnen enkele dagen contact met je op.

Naar het contactformulier