de maashorst kookt over

De Maashorst is stoer, ruw en echt. Dat geldt niet alleen voor de natuur en het landschap, maar ook voor de mensen die er wonen en werken. Eerlijke, hardwerkende boeren en verwerkers met oog voor het milieu, gezondheid en smaak. Ontmoet de vakmannen en -vrouwen, proef de streekproducten maak mooie tochten. Volg je oerinstinct en beleef Oerlekker Maashorst!

 • Ontmoet puur vakmanschap

  Oude tradities, echte ambacht en bijzondere verhalen. Maak kennis met de vakmannen en -vrouwen van De Maashorst. Met trots vertellen ze je alles over de liefde voor hun vakmanschap. En die liefde gaat door de maag! Lees de interviews.

  Ontmoet puur vakmanschap
 • Ontdek de streekproducten

  Wie van lekker eten houdt, moet in De Maashorst wezen. Het gebied kookt over van trotse boeren en eerlijke streekproducten. Kersen, kaas en rundvlees. Om maar wat te noemen. Proef de pure smaken vers van het land.

  Ontdek de streekproducten
 • Beleef oerlekkere routes

  Het is soms net of het landschap je wat extra lucht geeft. Fiets of wandel langs de vakmannen en -vrouwen in De Maashorst en maak oerlekkere pitstops. Bekijk de fiets- en wandelroutes.

  Beleef oerlekkere routes
 • Smakelijke evenementen

  De Maashorst kookt over van oerlekkere evenementen! Van wijnwandeling tot smaaksafari, er zijn volop uitjes om je vingers bij af te likken. Lees verder en ontdek welke evenementen jij niet mag missen.

  Smakelijke evenementen

Restaurants en markten

Uiteraard kun je zelf op pad in De Maashorst, hier en daar wat snacken en wat lekkers mee naar huis nemen. Maar wist je dat er in De Maashorst ook een hoop goede restaurants zijn om te lunchen, dineren of gezellig te borrelen?

Via de button hieronder kom je alles te weten over het bOERgondische oergebied in Brabant. Eet smakelijk! 

Ontdek meer lekkers