wild rundvlees uit de maashorst

Lopend door Keent proef je al bijna de oersmaak van echt wild rundvlees. Wild, zonder bijvoeren, medicatie en andere toevoegingen. Zo, vanuit de natuur op je bord. Ga op pad met de natuurgids, neem een kijkje in de slagerij en proef van (h)eerlijk, wild rundvlees. 

Lees snel verder en ontdek het verhaal achter Wild Rundvlees.

Meteen naar de website

Product van mens en dier

De Taurossen in De Maashorst zorgen ervoor dat het natuurgebied niet dichtgroeit en dat er meer ruimte is voor biodiversiteit. De mens stuurt hierbij o.a. op het beheer van de kuddes. Dieren die niet meer binnen het gebied of de kuddes passen, worden in de slagerij van Wildrundvlees.nl verwerkt. 

Wat Tauros-vlees zo bijzonder maakt, is dat het voortkomt uit de unieke samenwerking tussen mens en dier én dat er geen enkel productiegericht doel is. Geen rund(vlees) gaat verloren in de keten.

  • Vleespakketten en orgaanvlees

    Twaalf keer per jaar kunnen consumenten vleespakketten bestellen met entrecote, (kogel)biefstuk, riplappen, hachee, soepvlees etc. Een vleespakket afnemen? Meld je aan voor de mailinglijst!

    Vleespakketten en orgaanvlees
  • Informatiecentrum Keent

    Wil je meer te weten komen over Keent, het ontstaan van Stichting Taurus/Wild Rundvlees en het beheer van de kuddes? Bezoek het informatiecentrum in Keent en ontdek er alles over.

    Informatiecentrum Keent

natuurgebied keent wordt ook wel de kraamkamer van de tauros genoemd - Volg een gids, leer meer over de wilde grazer en proef nog meer streekproducten in De Maashorst.