vak-man-schap uit de maashorst

Puur en oerlekker eten vraagt om passie voor het vak. Nou, dat hebben de vakmannen en vakvrouwen uit De Maashorst wel. Hun appels, kazen en bieren vinden gretig aftrek, winnen prijzen en liggen vooraan in de supermarkt. Maar wie zijn deze vakmensen eigenlijk en wat drijft ze? Hoe verbouwen ze hun producten, wat maakt hun ambacht zo bijzonder en wat bindt hen aan De Maashorst? In deze interviewreeks geven ze een uniek kijkje in de keuken. #oerlekker

Vakman voor het leven

Maak kennis met de vakmannen en vakvrouwen van De Maashorst. Met trots vertellen ze je alles over de liefde voor hun vakmanschap.

Kippenboeren Jos en Francis Cuppen

‘Het belangrijkste keurmerk is dat van onze klanten’

Wilskracht met Wil van Haren & Wil Princen

'Wat ons lievelingsbiertje is? Met dit zonnige lenteweer een Vlierbier. Perfect voor de dorst'

Wijnboeren Kees en Willeke van den Broek

'Ik wist meteen wat er op het overige stuk land moest komen: een wijngaard'

Molenaar Ad van Lamoen

‘Kilsdonkse Molen is pure nostalgie’

verse eitjes, rechtstreeks van de boer

Jos Cuppen - Vakman

werken met liefde, dát is vakmanschap

Johan Visser - Vakman