vakmannen & -vrouwen in de maashorst
Het oergebied in Brabant is stoer, ruw en echt. Dat geldt niet alleen voor de natuur en het landschap, maar ook voor de mensen die er wonen en werken. Speciaal in het kader van oerlekker Maashorst werden er twaalf vakmannen en -vrouwen uit de streek geïnterviewd over hun passie. Je leest het hieronder!
Wil van Haren & Wil Princen

'Ons Vlierbier met honing is perfect voor de dorst'.
Wijnboeren Kees en Willeke van den Broek

'Ik wist meteen wat er op het overige stuk land moest komen: een wijngaard'
Landbouwkundig ingenieur Sjef van Dongen

"Fruitz for life, dat is onze missie."
Frietboeren Koen en Mayke van Dun

“We willen mensen een écht frietje laten proeven”
Graanmeester Rob van den Berg

"We gaan voor het lekkerste van dichtbij"
Grillmeesters Mark en Johan

"De pure eenvoud maakt barbecueën de mooiste manier van koken die er is."
Kippenboeren Jos en Francis Cuppen

'Het belangrijkste keurmerk is dat van onze klanten'
Alleskunners Dennis en Ezra

"Het klinkt romantisch, maar het is keihard werken".
Verswinkelier Roy Derks

"Waar ik het allemaal voor doe? Klanten die tevreden en blij de winkel in- en uitstappen."
Liever meteen proeven?

Wat dacht je van oerlekkere aardbeien of wild rundvlees?