big boys quality

grillmeesters mark en johan

Vlees grillen. Het begon als hobby en veranderde in passie. Inmiddels verzorgen Big Boys Mark van den Bogaart en Johan Visser jaarlijks meer dan honderd diners. Van feest tot buffet en van Sunday brunch tot romantisch diner. You name it, they grill it. 

Mark: ‘We hebben allebei een horeca-achtergrond en begonnen vier jaar geleden met grillen omdat we het leuk vonden. Eerst thuis voor vrienden, maar het werden al gauw diners voor vrienden van vrienden en voor we het wisten kregen we de eerste cateringaanvraag binnen.’ Johan: ‘Big Boys Quality staat voor hoge kwaliteit, verse ingrediënten, beleving en aandacht. We maken van barbecueën weer een ambacht. We stoken, roken, braden, roosteren en laten het vlees langzaam garen. De smaak van de houtskoolgrill is waanzinnig. Die pure eenvoud maakt barbecueën de mooiste manier van koken die er is.’ 

continu blijven leren. een echte vakman blijft zich ontwikkelen

Mark over Vak-Man-Schap

Spektakel

Mark: ‘Met koks aan de grill zetten we naast lekker eten ook een waar spektakel neer zodat elke gelegenheid een moment wordt om nooit te vergeten. Eten verbindt, dat is de basis van wat we doen. En dat kan op iedere denkbare manier.

Van een zes-gangendiner volledig van de grill tot een buffet voor tweehonderd gasten met vijf grote BBQ smokers.’ Johan: ‘We vinden het juist leuk om allerlei verschillende evenementen te doen. Evenementen waarbij we broodjes klassieke Pulled Pork of Cajun Style Chicken serveren, tot mindblowing BBQ bites op een huwelijksfeest.’ 

Vind het SCHAP

Pop-uprestaurant 

Kwaliteit staat voorop. Altijd. Johan: ‘Kwaliteit is vakmanschap. Het is kiezen voor de beste producten en weten waar je het over hebt. Gepassioneerd met je werk bezig zijn en alles met aandacht doen.’ Mark: ‘En continu blijven leren. Een echte vakman blijft zich ontwikkelen.’ Dat doen de jongens zeker. Van 19 juli tot en met 5 augustus schotelen ze ons wederom een knap staaltje vakmanschap voor: pop-uprestaurant Big Boys Chef’s Table. Mark: ‘Waarom Chef’s Table? Omdat die tafel het mooiste plekje van het hele restaurant is. Dicht bij de chef, dicht op het verhaal en dicht bij de passie. En dat proef je!’