vakmanschap-route

Door de hele Maashorst zijn vakmannen en vakvrouwen bezig met het produceren, verwerken en aanbieden van oerlekkere streekproducten. Stippel je eigen route uit, maak smakelijke pitstops en bezoek de vakmannen en -vrouwen in De Maashorst. Met de vakmanschap-route maak je 't mee!

Routes

Ben je een beginnende avonturier, niet bekend met het gebied of vind je het gewoon fijner om een fiets-, wandel- of autoroute te volgen? Hier vind je alvast wat oerlekkere tours.

Vakmannen en -vrouwen

Wat zijn onze producten uit de streek en waar zijn ze te vinden? Het antwoord: Overal! Maak jij kennis met de vakmannen en -vrouwen uit De Maashorst?

Verkooppunten

De vakmanschap-route is verkrijgbaar bij verschillende informatiepunten en VVV's in De Maashorst. Bekijk hier het overzicht. 

Vakmanschap op haar best!

Ga je voor de ultieme vakmanschap-tour? Sla dan je slag en koop de vakmanschap-box.

In dit handzame doosje vind je de vakmanschap-route, interviews met acht vakmannen en -vrouwen én een actiekaart. Met deze actiekaart kun je gebruik maken van oerlekkere aanbiedingen. Denk hierbij aan korting op je aankoop of gratis deelname aan een rondleiding. Deze box is verkrijgbaar voor €2,95. 

De vakmanschap-route is gratis verkrijgbaar bij verschillende VVV's en informatiepunten in de regio.

Bekijk de verkooppunten