fietsroutes vakmanschap

Trap jezelf van vak tot man en schap. Met deze fietsroutes ben je verzekerd van een oerlekkere tocht door De Maashorst. Met enkele smakelijke pitstops en prachtige uitzichten beleef je Oerlekker Maashorst op haar best. Spring op de fiets, volg je oerinstinct en maak 't mee!

Download de overzichtskaart

 

Rondje Uden - Landerd (± 35km)

Spring op de fiets en volg de vakmanschap-route door Uden en Landerd. Onderweg vind je o.a. Wijngaard De Kreitsberg, Fruithhof De Brand, Van Dun's Verse frieten en Aardbeien Jan en Birgitte.

Tip: Start je route bij De Kreitsberg. Na een heerlijk kopje thee in de theetuin kun je fris aan je tocht beginnen.

Download de route hier

 

 


Rondje Bernheze (± 35km)

Eet een ijsje bij IJsboerderij Cleefshoeve, volg een rondleiding door De Kilsdonkse Molen en pik een graantje mee bij Graanpletterij De Halm. Dit, en meer, beleef je tijdens je fietsrondje Bernheze.
 
Tip: Start en eindig je route bij De Kilsdonkse Molen. Je vindt hier voldoende parkeergelegenheid en kunt neerploffen op het terras met een heerlijke molenkoek.

Download de route hierRondje  Oss - Geffen - Berghem (± 35km)

Proef het boerenleven bij Boer Spierings, leer alles over bijen bij Imkerij Ecopoll en struin door Landerij van Tosse. De kers op de taart? Reserveer vooraf een rondleiding bij Paddenstoelenhuis Van Voirle!

Tip: Begin je fietstocht bij Boer Spierings. Je kunt gemakkelijk parkeren, bent snel bij knooppunt 72 en kunt alvast wat lekkere streekproducten inslaan voor onderweg.

Download de route hier

 

Rondje Ravenstein -  Berghem - Geffen - Oss (± 45km)

Proef Brabants lekkerste bier bij de stadsbrouwerij in Ravenstein, struin door Landerij van Tosse en zorg dat je alvast gereserveerd hebt bij Paddenstoelenhuis Van Voirle voor een heerlijk paddenstoelendiner.

Tip: Begin je route bij Stadsbrouwerij Ravenstein, fiets het rondje en sluit af met een proefglaasje bier. 

Download de route hier

Stel je eigen route samen!

Wil je jouw eigen vakmanschap-route samenstellen? Maak gebruik van de routeplanner! Gebruik de adressen op de kaart en creëer een oerlekkere fietsroute.

Plan je route