wandelroutes vakmanschap

Stap voor stap wandel jij van vak naar man tot schap! Met deze wandelroutes ben je verzekerd van een oerlekkere tocht door De Maashorst. Met enkele smakelijke pitstops en prachtige uitzichten beleef je Oerlekker Maashorst op haar best. Trek je wandelschoenen aan, volg je oerinstinct en maak 't mee!  

Download de overzichtskaart

 

Rondje Landerd (±10km)

Trek je wandelschoenen aan en volg de vakmanschap-route door Landerd. Onderweg vind je o.a. Wijngaard De Kreitsberg, Fruithhof De Brand en kun je jouw eitjes uit de automaat halen bij Cuppen - Ploegmakers.

Tip: Start je route bij De Kreitsberg. Na een heerlijk kopje thee in de theetuin kun je fris aan je tocht beginnen.

Download de route hier

 

Rondje Bernheze (± 7km)

Pik een graantje mee bij Graanpletterij De Halm en ontdek het ambacht van het molenaarschap bij De Kilsdonkse Molen. Je maakt 't mee tijdens deze wandelroute.

Tip: Start en eindig je route bij De Kilsdonkse Molen. Je vindt hier voldoende parkeergelegenheid en kunt neerploffen op het terras met een heerlijke molenkoek.

Download de route hier

 


Rondje Uden (± 10km)

Ook in Uden wordt het smikkelen geblazen. Met een ijssalon, aardbeien drive-in en -automatiek op de route ben jij gegarandeerd van een smakelijke tour. 

Tip: Start in het centrum van Uden. Hier is voldoende parkeergelegenheid. 

Download de route hier

 


Rondje Oss (± 12 km)

Wandel door Landerij VanTosse om lokaal geteeld voedsel te ontdekken, proeven en om het landschap te beleven. Als kers op de taart kom je onderweg ook imkerij Ecopoll tegen, waar je alles kunt leren over onze geel met zwarte vrienden.

Tip: Wandel deze route op vrijdag of zaterdag, zodat je nog even kunt blijven plakken bij Imkerij Ecolpoll. Verse honing is echt heer-lijk!

Download de route hier

Stel je eigen route samen!

Wil je jouw eigen vakmanschap-route samenstellen? Maak gebruik van de routeplanner! Gebruik de adressen op de kaart en creëer een oerlekkere wandelroute.

Plan je route