doe mee met oerlekker maashorst

Oerlekker Maashorst gaat weer van start! Dit hoogseizoen zal Bezoek de Maashorst weer volop in het teken staan van oerlekkere streekproducten, smakelijke evenementen en puur vakmanschap. Voor een succesvolle campagne zijn we afhankelijk van passende content en smaakvolle activiteiten van ondernemers. Zorg dat je zichtbaar bent door uiterlijk 14 juli één of meer van onderstaande formulieren in te vullen:

Meld jouw evenement aan

Zeker zijn van een vermelding in de UITagenda en op de campagnepagina's van Oerlekker Maashorst? Meld jouw evenement aan via het inschrijfformulier.

Evenement aanmelden

Meld jouw recept aan

De Maashorst kookt over van (h)eerlijke streekproducten en met die streekproducten kun je ook oerlekkere gerechten bereiden. Heb jij een recept uit De Maashorst waar iedere levensgenieter van moet weten? Laat het weten via het invulformulier.

Recept aanmelden

Meld jouw locatie aan

Zeker zijn van een vermelding in het streekproductenoverzicht en op de campagnepagina's van Oerlekker Maashorst? Meld jouw locatie aan via het inschrijfformulier. Check je wel even of jouw locatie al vermeld wordt?

Locatie aanmelden

aan de slag met de oerlekker maashorst-toolkit

Heb je jouw oerlekkere evenementen, recepten en locaties aangemeld? Kijk wat je nog meer kunt doen! In onze toolkit vind je o.a. het Oerlekker Maashorst-logo en lees je wat je kunt doen om op te vallen gedurende de campagne.

Bekijk de toolkit