bedankt voor je inschrijving

Bedankt voor je inschrijving! Je maakt nu kans op twee tickets voor De Maashorst Smaak Safari! Houd je mailbox in de gaten, want op dinsdag 18 augustus 2020 ontvangt de winnaar een berichtje in zijn of haar mailbox. 

Door jezelf in te schrijven voor deze winactie, heb je jezelf automatisch geabonneerd op de nieuwsbrief van Bezoek De Maashorst. Dit betekent dat je we maandelijks zullen informeren over de leukste evenementen, routes en nieuwtjes uit het oergebied in Brabant. Wil je jezelf uitschrijven? Dat kan in de bevestigingsmail die je zojuist ontvangen hebt.

 • Ontmoet puur vakmanschap

  Oude tradities, echte ambacht en bijzondere verhalen. Maak kennis met de vakmannen en -vrouwen van De Maashorst. Met trots vertellen ze je alles over de liefde voor hun vakmanschap. En die liefde gaat door de maag! Lees de interviews.

  Ontmoet puur vakmanschap
 • Proef de streek

  Wie van lekker eten houdt, moet in De Maashorst wezen. Het gebied kookt over van trotse boeren en eerlijke streekproducten. Kersen, kaas en rundvlees. Om maar wat te noemen. Proef de pure smaken vers van het land.

  Proef de streek
 • Beleef oerlekkere routes

  Het is soms net of het landschap je wat extra lucht geeft. Fiets of wandel langs de vakmannen en -vrouwen in De Maashorst en maak oerlekkere pitstops. Bekijk de fiets- en wandelroutes.

  Beleef oerlekkere routes
 • Maashorst Smaak Safari

  Deze fiets- of autoroute telt wel zes oerlekkere verrassingen. Wil je mee weten over dit bijzondere arrangement? Lees meer op de website!

  Maashorst Smaak Safari

de maashorst kookt over van oerlekkere evenementen - Schuif aan en ontdek wat er voor jou op het menu staat.