culinair in oss

De hele wereld komt samen in Oss, in ieder geval in de restaurants die er gevestigd zijn. Denk aan Italiaans, Indiaas, Turks, vegetarisch of de Hollandse pot, in Oss is er voor ieder wat wils. Voor een snelle hap bezoek je een eetcafé en voor een luxe, avondvullend diner bezoek je een sterrenrestaurant. Heerlijk gegeten, maar wil je nog een borreltje achteraf/ Bezoek een van de cafés! 

Oss, de stad van het streekproduct

Met de groei van de industrie, groeide ook de stad Oss. Het Oss van nu staat bekend als industriestad, maar heeft ook nog altijd een belangrijk deel landbouw. Oss heeft het grootste buitengebied van Brabant met veel vee- en tuinbouwbedrijven. Oss produceert vanuit de traditie de eerste levensbehoeften van mensen: eten en drinken. Osse agrifoodbedrijven hebben een belangrijke plaats op de regionale, landelijke en internationale markt. Geniet van de heerlijke streekproducten zoals vruchtenjam, bakmixen en speciaalbier!

De VVV in Oss weet waar je deze bedrijven kunt vinden en laat je graag genieten!  Daarom verzorgt zij pakketten met échte streekproducten.  Liefdevol gemaakt door ambachtelijke producenten, en dat proef je! Naast deze lekkernijen zijn er ook andere pakketten met een bijzonder Oss of Brabants tintje. De pakketten zijn uitermate geschikt als cadeau, relatiegeschenk of ter afsluiting van een culinaire activiteit. De producten zijn ook los verkrijgbaar of als pakket dat je naar wens kunt samenstellen. De meeste pakketten zijn uit voorraad leverbaar en altijd feestelijk verpakt.