met kinderen naar oss

Klimmen, klauteren, ravotten, racen en bovenal gewoon heel veel spelen. Samen met de kinderen naar Oss is hét recept voor een leuke dag! Van bowlen tot boogschieten en zwemmen tot klimmen, je verveelt je hier geen moment. Duik het bos in met Osje, ontdek de schatten van Elckerlyc en ga op avontuur in het speelbos. Je raakt niet uitgespeeld!

Speelbos Herperduin

Kom klimmen en klauteren is deze nieuwe speeltuin. In het speelbos is een spectaculair speeltoestel ontworpen: De Das. Deze Das is geïnspireerd op de natuur van Herperduin en ligt aan het water. Het speeltoestel heeft een hoogte van 6 meter en een totale lengte van 33 meter. Genoeg ruimte voor een hoop speelplezier!

Bezoek het speelbos

Osje in Herperduin

Osje, dé mascotte van de gemeente Oss, neemt je mee in de bossen van Herperduin. De wandelroute is ongeveer 1,5 kilometer lang en begint bij de Natuurspeeltuin het Klauterwoud. Volg de palen in het bos, kom steeds meer te weten over de natuur en beklim de uitkijktoren waar je de taurossen en exmoorpony's zeker kunt spotten. Wanneer trekken jullie eropuit?

Download de route

Bezoek Speeltuin Elckerlyc

Een bezoek aan Speeltuin Elckerlyc betekent een dag vol verrassing. Om iedere hoek begint een nieuw avontuur. De speeltuin is een samenspel van houten kastelen met spannende speelhoeken, een piratenschip om te veroveren, struiken om je achter te verstoppen. Wanneer komen jullie spelen?

Bezoek de website

ontdek meer locaties