Theater de Lievekamp

Christmas with André

Kom in de kerststemming met André Rieu in Oss. Dans en zing mee met zijn prachtige muziek. Tijdens de film komen zowel kerstliedjes als romantische walsen voorbij. Bestel snel je ticket want dit mag je niet missen!

In zijn woonplaats Maastricht creëerde de Koning van de Wals een waar winterpaleis. Proef de kerstsfeer terwijl je naar hartenlust danst en meezingt met heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige melodieën als Jingle BellsO Holy NightHallelujah, een fantastische uitvoering van Walking in the Air en nog veel meer! Verwonder je over 150 schitterende kroonluchters, meer dan 50 Venetiaanse kandelaars en enorme boogramen waardoor een heerlijk winterlandschap te zien is vol ijsbanen en schaatsers. Verder praat presentatrice Charlotte Hawkins praat met André over de productie van dit muzikale winterwonderland en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen. Christmas with André bre…

Lees verder

Kom in de kerststemming met André Rieu in Oss. Dans en zing mee met zijn prachtige muziek. Tijdens de film komen zowel kerstliedjes als romantische walsen voorbij. Bestel snel je ticket want dit mag je niet missen!

In zijn woonplaats Maastricht creëerde de Koning van de Wals een waar winterpaleis. Proef de kerstsfeer terwijl je naar hartenlust danst en meezingt met heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige melodieën als Jingle BellsO Holy NightHallelujah, een fantastische uitvoering van Walking in the Air en nog veel meer! Verwonder je over 150 schitterende kroonluchters, meer dan 50 Venetiaanse kandelaars en enorme boogramen waardoor een heerlijk winterlandschap te zien is vol ijsbanen en schaatsers. Verder praat presentatrice Charlotte Hawkins praat met André over de productie van dit muzikale winterwonderland en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen. Christmas with André brengt je een feestelijke stemming en geeft je een warm gevoel van binnen. Een onvergetelijke kersttraktatie voor het hele gezin!

Bioscoopbeleving
Wist je dat onze Rabo Zaal je een échte bioscoopbeleving bezorgt met perfect beeld en prachtig geluid? Zo geeft de vertoning van Christmas with André je het gevoel dat je er écht bij bent!

Lees minder

Wanneer

  • zondag 12 december 2021om 13.00 uur

Prijzen

  • € 14,50 per persoon

Locatie