Minifestival kinderboerderij De Elzenhoek
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ponydag De Elzenhoek

Op woensdag 21 oktober staat alles op De Elzenhoek in het teken van paarden en pony’s. Je kunt een ritje maken op een van de pony's, je eigen hoefijzer versieren, de hoefsmid helpen, pony's borstelen en de manen en de staarten van de pony's versieren. Daarnaast is paardencoach Rob Landweer aanwezig die je alles kan vertellen over coaching met paarden.

Voor € 4,- koop je een strippenkaart waarmee je gratis mag meedoen aan alle activiteiten en een glaasje ranja of beker warme chocolademelk krijgt. Ouders en begeleiders hoeven niet te betalen, maar krijgen wel een entreebewijs. De strippenkaart kun je voorafgaand aan 21 oktober kopen bij De Elzenhoek

Er zijn twee tijdsblokken op deze middag, van 12.00 tot 13.45 en van 14.15 tot 16.00. Op deze woensdagmiddag heb je alleen toegang tot de kinderboerderij met een kaartje. Er zijn voor deze tijdsblokken een beperkt aantal kaartjes beschikbaar dus op = op. 

Contact

Adres:
NME-Centrum en kinderboerderij De Elzenhoek
NME-Centrum en kinderboerderij De Elzenhoek
Anna van Schuurmanstraat 602
5344 TX OSS
Plan je route

Wanneer

  • Van 12.00-16.00 is kinderboerderij De Elzenhoek alleen toegankelijk als je een kaartje hebt gekocht (i.v.m. de coronamaatregelen)

Prijzen

  • Kinderen€ 4,00 Je koopt een strippenkaart waarmee je gratis mee kunt doen aan alle activiteiten.
  • VolwassenenGratis Ouders en begeleiders hoeven niet te betalen, maar krijgen wel een entreebewijs.
  • De strippenkaarten zijn vooraf te koop bij kinderboerderij De Elzenhoek.

Locatie

Neem alvast een kijkje