spelen in uden

Speciaal voor kinderen zijn er in Uden heel veel avonturen te beleven! Je kunt er spelen in Speeltuin de Wiebert of naar de Kinderboerderij. Is het wat minder lekker weer? Dan zijn er binnen ook genoeg activiteiten te ondernemen! Ga bijvoorbeeld naar Zwembad Drie Essen, de behaaglijke temperaturen van de baden staan garant voor een sportief en plezierig uitje. 

BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Park Hemelrijk ligt in het buitengebied van Volkel. Er is zowel binnen als buiten van alles te beleven! Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad, daaromheen leven de waaghalzen zich uit in het survivalgebied. Ben je moe van het spelen dan kun je lekker tot rust komen tijdens een voorstelling van het levende poppentheater. Staat jouw bezoek al gepland?

Kijk hier voor meer informatie!

mama, mag ik hier voor altijd blijven?

Jules van Heesbeen (5)

Hullie Speelboerderij

Hullie Speelboerderij in Uden is het ideale dagje uit voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. Er zijn binnenspeeltoestellen, maar ook buiten is er van alles te doen. Dé locatie voor een heerlijk dagje uit, kinderfeestje, schoolreisje of familiedag. Voor ouders is er een gezellige zitruimte en ook is er een waanzinnige 17-holes indoor blacklight avonturen golfbaan. 

Kijk hier voor meer informatie!