informatiepunten in de maashorst

Heb je besloten dat je een dagje komt struinen in De Maashorst? Wil je van de kenners horen wat de mooiste wandelroutes zijn? Of wil je een specifiek advies over een geschikte route die past binnen jouw planning? Bezoek een van de VVV-vestigingen, startpunten of de natuurpoort voor advies op maat. Deze plekken zijn voorbereid op jullie komst en staan klaar om jullie op weg te helpen. Wees welkom!

 • Natuurcentrum De Maashorst

  Bij Natuurcentrum De Maashorst kunnen ze je alles vertellen over het oergebied en de bijbehorende bijzondere verschijnselen. Ook voor routes, voor zowel jong als oud, ben je hier aan het juiste adres. Klik hier en ontdek wat er te doen is.

  Natuurcentrum De Maashorst
 • Startpunten

  Deze startpunten in De Maashorst zijn de perfecte punten om jouw tocht te beginnen. Doe last-minute nog wat kennis op uit de vele folders, neem een fietskaart mee om de mooiste routes te vinden en vraag de eigenaren gerust om tips.

  Startpunten
 • VVV-locaties

  Bij de VVV-locaties en VVV-informatiepunten kun je jezelf tegoed doen aan een grote hoeveelheid informatie voor jong en oud. Onze kenners vertellen je graag over de routes, het landschap en over alle spannende verhalen en evenementen in de buurt.

  VVV-locaties
 • Natuurpoort Kasteel Heeswijk

  Gelegen in de bosrijke omgeving van het stroomdal van de rivier de Aa is Natuurpoort Kasteel Heeswijk een ideaal startpunt voor een wandeling of fietstocht.

  Natuurpoort Kasteel Heeswijk