startpunt herperduin

Je bent nu in Herperduin. In dit gebied van De Maashorst kun je flink wat hoogtemeters maken. Wandel door de stuifduinen, klauter omhoog in het speelbos of beklim de uitkijktoren. Hoor de zangvogels fluiten en zie de grote grazers in het wild. Klaar om jouw avontuur te starten? Ga dan naar Restaurant De Kriekeput! Volg je eigen oerinstinct en ga!

Start jouw avontuur bij De Kriekeput!

Jouw ontdekkingstocht door Herperduin begint bij Restaurant De Kriekeput. Zij zijn het ideale startpunt voor jouw avontuur en weten je alles te vertellen over de omgeving. Daarnaast is er genoeg parkeergelegenheid. Zo stap je vanuit je auto gemakkelijk het natuurgebied in om jouw wandeling te beginnen. En bij terugkomst schuif je natuurlijk zo aan op het terras of in het restaurant.

Bezoek De Kriekeput

een pittige klim, maar dan heb je ook wat: een schitterend uitzicht

Een van de eerste beklimmers van de uitkijktoren

Uitkijktoren Herperduin

Zet je hoogtevrees opzij en ga 31 meter de hoogte in om de wijde omgeving echt eens te ontdekken. Met herkenningspunten in Uden, Den Bosch en Nijmegen is het echt de moeite waard om eens omhoog te komen. Durf jij het aan?

Om nog meer te ontdekken wat de wijde omgeving biedt kan z'n mobiele telefoon gebruiken als ‘virtuele verrekijker’. Wie daarmee kijkt ontdekt voor het oog verborgen natuurparels en archeologische vindplaatsen in de Maashorst.

Ik wil omhoog!

de tips voor herperduin - van speelbos tot uitkijktoren