Violin Pexels
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Najaarsconcert Kamerorkest Alveare

Op zondagmiddag 17 november 2019, om 15.00 uur, geeft Kamerorkest Alveare haar najaarsconcert. Dit gaat plaatsvinden in de Kruisheren Kapel – Lieve Vrouwenplein 44 – Uden.

Het concert staat onder leiding van onze nieuwe dirigent Lucas Vis. Wij hebben afscheid genomen van Sander Teepen, die in de voorbije 12 ½ jaar van grote betekenis is geweest voor het orkest. Op zijn verzoek, vanwege steeds intensievere en frequentere directie beurten en concerten bij professionele orkesten, is deze wisseling tot stand gekomen.

Het programma omvat werken van Beethoven, Schubert en Mozart. Ouverture Egmont – L. van Beethoven, Vioolconcert nr. 1 – W.A. Mozart (soliste de 17-jarige Iris van Nuland) Symfonie nr. 3 – Fr. Schubert.

Wij nodigen u graag uit om dit concert onder de nieuwe dirigent mee te maken en zien ernaar uit u te mogen verwelkomen in de prachtige concert locatie van de Kruisheren Kapel.

Contact

Adres:
Kruisherenkapel
Kruisherenkapel
Lieve Vrouwenplein 44
5401 AS UDEN
Plan je route

Prijzen

  • € 15,00 Kaartenzijn verkrijgbaar via de website, per reservering via alveare@kamerorkestalveare.nl of aan de kassa van de kapel.

Locatie