eten en drinken in de maashorst

Ben jij klaar om jezelf over te geven aan de smaken vers van het land? Om bOERgondisch te genieten van Brabantse streekproducten? Combineer je uitje in De Maashorst met een lunch of diner in het gebied. Maak kennis met de vakmannen en -vrouwen, volg de diverse (streekproducten)routes en tank bij voor een nieuw avontuur. Volg je oerinstinct en beleef Oerlekker Maashorst!

heerlijke horecagelegenheden - Van restaurant en lunchroom tot bar en terras, wat staat er voor jou op het menu?

oerlekker maashorst - Ontmoet de vakmannen en -vrouwen, proef de diverse streekproducten en maak een fiets- of wandeltocht met smakelijke pitstops.

Ontmoet de vakmannen en -vrouwen

Oude tradities, echte ambacht en bijzondere verhalen. Maak kennis met de vakmannen en vakvrouwen van De Maashorst. Met trots vertellen ze je alles over de liefde voor hun vakmanschap. En die liefde gaat zeker door de maag. Schuif gezellig aan!

Ontdek de streekproducten

Wie van lekker eten houdt, moet in De Maashorst wezen. Het gebied kookt over van trotse boeren en eerlijke streekproducten. Kersen, kaas en rundvlees. Om maar wat te noemen. Proef de pure smaken vers van het land.

Beleef oerlekkere routes

Het is soms net of het landschap je wat extra lucht geeft. Fiets of wandel langs de vakmannen en -vrouwen in De Maashorst en maak oerlekkere pitstops. Bekijk de fiets- en wandelroutes.

wekelijkse markten - Struin langs de kramen en proef de sfeer.