fietsen in de maashorst

Je pakt je rugzak in, trekt je sportkleding aan en gewapend met je bidon en fiets trek je de ongerepte natuur van De Maashorst in. Voor hoe lang? Je hebt geen idee. Slechts één ding weet je zeker: je zal getuige zijn van de meest gave aanzichten in het archeologisch rijke gebied. Van bijzondere oerschatten tot prachtige bossen, heidevelden, wijstgebieden: niets blijft door jou ongezien. Kies je route en ga!

 • Rondje Maashorst

  Met dit Rondje Maashorst (±45 km)  ben je zeker van een avontuurlijke fietstocht. Baan je weg langs bomen, beken en beesten. Ontdek dat échte oergevoel.

  Rondje Maashorst
 • Hoge Wijst-Route

  Fiets over de Peelrandbreuk en langs de wijstgronden. Laat je fascineren door dit zeldzame natuurverschijnsel en fiets van horst (hoog) naar slenk (laag). Ben jij klaar voor de 32 km lange tocht?

  Hoge Wijst-Route
 • Op Boevenpad

  Tijdens deze fietstocht laat schurk Kobus van der Schlossen je de mooiste en interessantste plaatsen in De Maashorst zien. Leuk met de kids!

  Op Boevenpad
 • Oog-in-oog met grazers

  Met de begrazingskaart zie je in één oogoplslag waar de wilde grazers in De Maashorst zich bevinden.Ook het fiets- en wandelroutenetwerk wordt weergegeven. Plan dus eenvoudig jouw route mét of zonder grazersI

  Oog-in-oog met grazers

oerlekkere streekrpoducten-routes

Ontmoet de vakmannen en -vrouwen in het gebied, proef de streek bij meer dan veertig smakelijke locaties of maak een oerlekkere toer met de streekproducten-routes. Wat staat er voor jou op het menu? 

Bekijk de streekproducten-routes

Op pad met de tOERbox

 

Heb jij de tOERbox al ontdekt? Dit pakket is gevuld met routes vol tips, weetjes en spelelementen die je langs de mooiste en interessantste plekjes van De Maashorst leiden. Spring op je fiets en trek eropuit in De Maashorst.

Let op! Vergeet je de druktemeter niet te checken?

Bestel de tOERbox

Bepaal je eigen route

Een echte avonturier houdt niet vast aan routes en regels van anderen. Die durft zelf op pad te gaan. Met behulp van het fietsknooppuntennetwerk stel je je eigen route samen. Je vindt het netwerk op de website van Routes in Brabant.

Bekijk de routeplanner