fietsen in de maashorst

Je pakt je rugzak in, trekt je sportkleding aan en gewapend met je bidon en fiets trek je de ongerepte natuur van De Maashorst in. Voor hoe lang? Je hebt geen idee. Slechts één ding weet je zeker: je zal getuige zijn van de meest gave aanzichten in het archeologisch rijke gebied. Van bijzondere oerschatten tot prachtige bossen, heidevelden, wijstgebieden: niets blijft door jou ongezien. Kies je route en ga!

Rondje Maashorst

Met dit Rondje Maashorst (±45 km)  ben je zeker van een avontuurlijke fietstocht. Baan je weg langs bomen, beken en beesten. Ontdek dat échte oergevoel.

Hoge Wijst-Route

Fiets over de Peelrandbreuk en langs de wijstgronden. Laat je fascineren door dit zeldzame natuurverschijnsel en fiets van horst (hoog) naar slenk (laag). Ben jij klaar voor de 32 km lange tocht?

Op Boevenpad

Tijdens deze fietstocht laat schurk Kobus van der Schlossen je de mooiste en interessantste plaatsen in De Maashorst zien. Leuk met de kids!

in de maashorst is het overal mooi fietsen, je raakt gewoon niet uitgekeken.

Corrie Engels - bezoeker

Bepaal je eigen route

Een echte avonturier houdt niet vast aan routes en regels van anderen. Die durft zelf op pad te gaan. Met behulp van het fietsknooppuntennetwerk stel je je eigen route samen. Je vindt het netwerk op de website van Routes in Brabant.

Bekijk de routeplanner