mountainbike in het oergebied

Sta jij al met je mountainbike in de aanslag? Heb jij je helm al op en je bidon al bij de hand? Heel goed, want crossen door de heidevlaktes en heuvelruggen in De Maashorst is alleen voor de echte waaghals. Met vijf verschillende routes die een totale lengte van 100 kilometer beslaan, ben jij zeker van een groot avontuur in het gebied waar de dieren en natuur het voor het zeggen hebben. Voor je het weet sta je oog in oog met een van de grote grazers. Klaar voor de start? Af!

Crossen door de ongerepte natuur

Het mountainbikeroutenetwerk van De Maashorst bestaat uit vijf routes met een totale lengte van zo'n 100 kilometer. De routes hebben een aparte kleur en zijn onderling met elkaar verbonden door houten palen met daarop in het zwart het internationale mountainbike-teken.

Let op! Bij het uitgeven van de mountainbike-folder zijn er twee kleine aanpassingen gedaan, waardoor de blauwe en groene route niet volledig overeenkomen met het document. Je vindt het erratum (met de kloppende route in het wit) via deze link. Tevens zijn de routes op de juiste wijze in het veld bewegwijzerd.

Download de kaart

de maashorst is een mountainbike walhalla!

Danny Linssen - fanatiek mountainbiker

Online routeplanner

Heb je jouw mountainbikeroutes liever online? Dat kan natuurlijk ook. Op de website van MTB-routes vind je een routplanner. Vul je startpunt in, bekijk welke mountainbikeroutes er het dichtste bij liggen en stap op de moutainbike!

Ga naar de website

alvast een voorproefje? - bekijk de video's van MTB Challenge!