met kinderen naar de maashorst

Klimmen, klauteren, ravotten, racen en bovenal gewoon heel veel spelen. Kom met de kids naar De Maashorst: hét oergebied in Brabant. Schone kleren? Dacht het niet. Jezelf vervelen? Ook dat is absoluut geen optie in De Maashorst. Laat de kinderen kennismaken met de wilde grazers, wijstgronden en stuifduinen. Zelfs de grootste avonturier zal zich hier zeker vermaken. Dus, wat denk je ervan? Staan de stevige schoenen al klaar? Laten we dan maar gauw gaan!

 • BillyBird Park Hemelrijk

  Zijn je kids echte avonturiers? Kom dan survivallen in het survivalgebied of klimmen in de binnenspeeltuin. Te warm voor zulke spannende activiteiten? Geniet dan van de zon bij het strandbad. BillyBird Park Hemelrijk heeft voor ieder wat wils!

  BillyBird Park Hemelrijk
 • Dierenpark Zie-ZOO

  Als je de wisent, tauros en exmoorpony ontmoet hebt, smacht je vast naar meer. Ga op wereldreis en bezoek de dieren uit zeven werelddelen. Dierenpark Zie-Zoo heet je welkom!

  Dierenpark Zie-ZOO
 • Hullie Uden

  Hullie Uden is het ideale dagje uit voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. Er zijn allerlei speeltoestellen, is horeca aanwezig en voor de liefhebbers is er zondagmiddag voetbal op een groot scherm. Wanneer kom jij?

  Hullie Uden
 • Bike Adventure

  (Ouders van) Racemonsters opgelet! Bike adventure organiseert avontuurlijke en leerzame fiets- en wandeltochten voor de hele familie. Willen jullie met de mountainbike, BMX, of toerfiets op pad? Een leuk outdoor-spel huren? Dan zit je hier zeker goed! 

  Bike Adventure

Op Avontuur 

Kun je niet kiezen uit alle activiteiten in de Maashorst? Opavontuur maakt deze keuze graag voor je.

Met de kaartjes van Opavontuur ga je de natuur in en ervaar je het alledaags geluk in de Maashorst. Op 21 kaartjes worden verschillende plekken of routes weergegeven in combinatie met een opdracht en een vraag.

Trek gauw je wandelschoenen aan en ervaar jouw OERgevoel in de Maashorst! 

Ga Op Avontuur

ook leuk om te bezoeken

eindelijk een natuurgebied waar genoeg leuks is voor de kinderen!

Liza Doorn